Φωτια Αλεποχωρι / Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι : Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους.

Φωτια Αλεποχωρι / Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι : Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους.. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Δ) στην οδό αγίου ηλία με κατεύθυνση προς την περιοχή σώρα. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος

Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr, κατευθύνει τους κατοίκους του οικισμού στο γήπεδο των μεγάρων.

"Lets do it" και ! στον οικισμο "Φλοισβος" Λουτρακιου ...
"Lets do it" και ! στον οικισμο "Φλοισβος" Λουτρακιου ... from www.korinthiatv.gr
About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Το newsbomb.gr βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των. Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr, κατευθύνει τους κατοίκους του οικισμού στο γήπεδο των μεγάρων. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα.

40 likes 120 comments 76 shares.

Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη στο αλεποχώρι , του δήμου μεγαρέων. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Εκτός ελέγχου η φωτιά στη κορινθία και ο ένας μετά από τον άλλο οικισμοί εκκενώνονται! Ζ) στην οδό μοράβα, από το εθνικό στάδιο μεγάρων. 40 likes 120 comments 76 shares. Η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο το 1996, ειρήνη σκλήβα, αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της στο αλεποχώρι για να μην κινδυνεύσει η οικογένειά της από τη φωτιά Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στο αλεποχώρι. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε.

"Lets do it" και ! στον οικισμο "Φλοισβος" Λουτρακιου ...
"Lets do it" και ! στον οικισμο "Φλοισβος" Λουτρακιου ... from www.korinthiatv.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Ζ) στην οδό μοράβα, από το εθνικό στάδιο μεγάρων. 40 likes 120 comments 76 shares. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Τη φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των

40 likes 120 comments 76 shares.

Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Σε εξέλιξη βρίσκεται η φωτιά που ξέσπασε στο αλεποχώρι. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών.σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη. Το αποτύπωμα μιας καταστροφής (βίντεο) η ομάδα up stories παρουσιάζει το πρίν και το μετά μιας τεράστιας οικολογικής καταστροφής από τη φωτιά στα. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση. 7 πεζοπόρα τμήματα αλλά και δυνάμεις από. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Τη φωτογραφία μας έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση. 40 likes 120 comments 76 shares. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία.

Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι
Φωτιά σε εξέλιξη στο Αλεποχώρι from media.enikos.gr
Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Νέες εστίες φωτιάς και αναζωπυρώσεις στην κορινθία. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πραγματοποιεί η ελασ στην ευρύτερη περιοχή του αλεποχωρίου, λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς που είναι σε εξέλιξη. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Zougla.gr (official) 17k views · may 20. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά οχήματα, ενώ από αέρος Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση.

Στ) στην οδό χανίων, περιοχή κρύα βρύση.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση με πεύκα, μέσα στην οποία υπάρχουν και διάσπαρτα σπίτια, εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί στην περιοχή. Κλείνουν οι δρόμοι γύρω από το αλεποχώρι. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Το αποτύπωμα μιας καταστροφής (βίντεο) η ομάδα up stories παρουσιάζει το πρίν και το μετά μιας τεράστιας οικολογικής καταστροφής από τη φωτιά στα. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Η αστυνομία καλούσε τους κατοίκους του χωριού μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών να κατευθυνθούν προς τα μέγαρα. Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας, οι ρυθμίσεις αυτές.

40 likes 120 comments 76 shares φωτια. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε.

Posting Komentar

0 Komentar